Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ Στην διάθεση των φιλάθλων οι κάρτες διαρκείας 2017-2018




Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ
Στην διάθεση των φιλάθλων οι κάρτες διαρκείας 2017-2018
Τις κάρτες διαρκείας της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν οι κάτοικοι της Νέας Φιγαλείας καθώς και των περιχώρων αλλά και ετεροδημότες που επιθυμούν,από τα μέλη του Δ.Σ. στην Νέα Φιγαλεία. Οι κάρτες αποτελούν εισιτήριο για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στην Νέα Φιγαλεία καθώς και τους αγώνες του κυπέλλου Ηλείας που θα δώσει.Η κάρτα στοιχίζει μόλις 20ευρώ.
Καθήκον μας να στηρίξουμε όλοι την ομάδα της Φιγαλείας στην καινούργια αρχή που κάνει στην Α2 πλέον κατηγορία Ηλείας ,με φιλοδοξίες,προπονητή τον Άρη Ρουμελιώτη, ανακαινισμένο γήπεδο και πολλές ελπίδες για μια καλή παρουσία στην ανώτερη κατηγορία.
* Για την δική σας εξυπηρέτηση(κυρίως ετεροδημότες και κάτοικοι εξωτερικού για οποιαδήποτε πληροφορία ), στείλτε μήνυμα sto FB : Thanos Xouliaras.
pigi: figaleia news.gr 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ - ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΝΑΩ (Official Audio Release)



ΝΕΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Αντώνης Λορέντζος - Digital Album: Έρωτας φωτιά. Από την VMI © 2017.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ενεργοποιήθηκε το ΙΝΤΕΡΝΕΤ στην Ορεινή Επαρχία Ολυμπίας





 ΟΡΕΙΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
Ενεργοποιήθηκε το ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε πολλούς οικισμούς από τον ΟΤΕ | Ταχύτητες έως 50mb
Πριν από λίγες μέρες ενεργοποιήθηκε το δίκτυο οπτικών ινών σε πολλά χωριά της ορεινής επαρχίας Ολυμπίας. Το δίκτυο προσφέρει ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε απομακρυσμένες περιοχές με ταχύτητες που φτάνουν τα 50mb. Δείτε τις περιοχές:
ΔΗΜΟΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ
Πετράλωνα - Κρυονέρι - Τριάντα - Περιβόλια
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ
Λυνίσταινα - Μάτεσι - Θεισόα - Ρόβια - Μπαλέικα - Σέκουλας - Δαφνούλα
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΦΕΙΡΑΣ
Λογγό - Αλιφείρα - Βρεστό - Μυρώνια - Κλήμα - Κράνα - Αμυγδαλιές - Κάτω Αμυγδαλιές - Λιβαδάκι - Ράπτης - Πτελέα - Κεραμίδι - Μπαρακίτικα
ΠΗΓΗ : ΦΙΓΑΛΕΙΑ 24 NEWS 

Πολύς ο Κόσμος στο πανηγύρι της Λυγιάς_ Ευχαριστήριο απο τον σύλλογο








Φωτογραφίες από το ετήσιο γλέντι του Συλλόγου στην πλατεία της Λυγιάς στις 30-08-2017 παραμονή της Αγίας Ελεούσας στο μοναστήρι της Λυγιάς. 
Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από σωματεία της Ηλείας έξω από την Βουλή



Ο Συλλογος Γουμεριωτων ΗΛΕΙΑΣ << Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ >> προσκαλεί τα Σωματεία τους Συλλόγους των ΗΛΕΙΩΝ καθώς και όλους τους ΗΛΕΙΟΥΣ που διαμένουν στην ΑΘΗΝΑ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στις 2 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ωρα 17.00 μ.μ. !!
Η συγκεντρωση θα ειναι διαμαρτυρια για την κοροίδια σε βαρος ολων των ΗΛΕΙΩΝ απο την Κυβερνηση απο τα κομματα εξουσιας, για τον νεο ΕΘΝΙΚΟ δρομο Πατρα - Πυργου - Τσακωνα ( Ολυμπια οδος ) που συνεχως δημοπρατειται χρονια τωρα και ποτε δεν ξεκιναει!
Επιτελους σεβασμο στους 300.000 χιλιαδες ΗΛΕΙΟΥΣ πανω απο 100.000 χιλιαδες κατοικοι στην Αθηνα, εχουν αφησει χωρις εργα υποδομης την Ολυμπιακη γη, με συνεπεια ο ποιο πλουσιος Νομος να ειναι τελευταιος σε αναπτυξη!!
Η γη με το ισχυρότερο όνομα στον κόσμο το << Ιερό της Ολυμπίας ), με αρχαία Ηλιδα, Επικούρειο Απόλλωνα, με 6 ποτάμια, με πάνω από 100 καταρράκτες, με το μεγαλύτερο δρυοδάσος, με πάνω απο 450 χλμ μονοπάτια και πεζοπορικές, ορειβατικες, διαδρομές, με πέντε ιαματικές πηγές λουτροπόλεις, με πάνω απο 100 χλμ πανέμορφες παραλίες, με δύο λιμάνια τα μεγαλύτερα της Ελλαδας, με δυο τεχνιτές λίμνες, το μεγαλύτερο κάμπο στην Ελλάδα, με δεκαδες εργοστάσια τυποποιησης, αγροτικων προίοντων, με δρόμους καρμαγκιόλες με καθημερινά θανατηφόρα ατυχήματα !!
Οι νέοι μας λόγω έλειψης υποδομών μένουν άνεργοι και ξενιτεύοντε για το μεροκάματο !!
ΟΧΙ αλλα εκατονταδες θανατηφορα ατυχηματα, ΟΧΙ αλλους χιλιαδες τραυματισμους καθε χρονο, στο δρομο Πατρα - Πυργο - Τσακωνα, !!
Κανενας ΗΛΕΙΟΣ να μη λειπει που σεβετε τον εαυτο του!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ !!