Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συμπολίτες:
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας είναι πολλά και σημαντικά. Προβλήματα που «γεννήθηκαν» κυρίως από τις μέχρι σήμερα μνημονιακές πολιτικές που στόχο έχουν την αποδυνάμωση των δημόσιων δομών υγείας.
Σαν να μην έφταναν η έλλειψη προσωπικού, η υποχρηματοδότηση, οι συνεχής αφαίμαξη προσωπικού μέσω ρουσφετολογικών μετακινήσεων έρχεται η σημερινή κυβέρνηση (που προεκλογικά έσκιζε τα ιμάτιά της ότι δεν θα επιτρέψει ούτε ένα κρεβάτι λιγότερο στα δημόσια Νοσοκομεία!!!!) με το νομοσχέδιο «περί οργάνωσης Νοσοκομείων» (αποδιοργάνωση στην πραγματικότητα) να ενοποιεί νοσοκομεία. Αυτό σημαίνει ένας οργανισμός, σημαίνει υποβάθμιση με άμεση προοπτική το θάνατο του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ μας !!!!
Αναγκαζόμαστε να βγούμε άλλη μια φορά στους δρόμους. Είναι το μόνο
«όπλο» μας απέναντι σ’ αυτές τις μεθόδους που αν επιτρέψουμε να εφαρμοστούν θα σημάνει το σβήσιμο του Νοσοκομείου μας από τον υγειονομικό χάρτη.
Οι εργαζόμενοι και οι πολίτες έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι έχουν και τη θέληση και τη δύναμη να ανατρέψουμε τα καταστροφικά τους σχέδια.
Το σωματείο μας και η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιούν το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ στην Αμαλιάδα. Εργαζόμενοι και πολίτες ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη σωτηρία του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ μας, τη σωτηρία του ΕΣΥ.
Την Τετάρτη 28-6-2017 θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο συλλαλητήριο. Συνάντηση στην πύλη του Νοσοκομείου στις 9.00 το πρωί και συνεχίζουμε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μέχρι την Εθνική Οδό.
ΟΛΟΙ ενημερώνουμε φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, συμπολίτες και τους καλούμε να δώσουν βροντερό παρόν.
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ
ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΤΟ Δ.Σ.