Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Το IONION FM στους 95,5 MHz για όλη την νοτιοδυτική Ελλάδα, συγχρονισμένα.

Ο ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ Ο ΓΟΛΙΑΘ!..
Το IONION FM στους 95,5 MHz για όλη την νοτιοδυτική Ελλάδα, συγχρονισμένα.
Από απόψε την νύχτα 11 Ιουνίου 2017, το IONION FM εκπέμπει και για την ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟ, στους 95,5MHz αντί της συχνότητας 96,1MHz που χρησιμοποιούσε τα τελευταία 26 χρόνια.
Οι ακροατές της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ και της γύρω περιοχής, αν εντοπίσουν κάποια προβλήματα στην ποιότητα του ήχου, να κάνουν υπομονή καθ' ότι γίνονται τεχνικές δοκιμές για να μεταφερθούν όλοι οι αναμεταδότες μας στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ η 95,5 MHz.
Οι ακροατές της ΟΡΕΙΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ θα μας ξανακούσουν σε λίγο καιρό, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 94,5MHz που εκπέμπαμε τα τελευταία 23 χρόνια, αλλά από τους 95,5MHz και αυτοί.
Το περιφερειακό ραδιόφωνο ανθίσταται στις από χρόνια λυσσαλέες προσπάθειες του ανέντιμου κράτους των Αθηνών, να εξωθήσει σταδιακά σε οικονομικό μαρασμό και φίμωση τους ελεύθερους πυρήνες σκέψης της Ελληνικής επαρχίας που είναι το απαραίτητο φυτώριο για την ηθική επανεκκίνηση της χώρας μας.
Το Αθηναϊκό ραδιόφωνο δεν αντιστάθηκε και κατέληξε αύτανδρο στα χέρια των, κατά Καραμανλή, «ναβατζήδων». Σε πολύ λίγα χρόνια και η περιφερειακή τηλεόραση θα έχει με μαθηματική ακρίβεια την ίδια τύχη. Οι καταστάσεις έχουν ήδη δρομολογηθεί από την έναρξη της ψηφιακής τηλεόρασης. Όσο περισσότερες κατσαρόλες βλέπετε στα προγράμματά της, τόσο πιο γρήγορη θα είναι η ώρα της
Το σχέδιο προβλέπεται να ολοκληρωθεί με την ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ. Οι πρώτοι ραδιοφωνικοί σταθμοί που θα «γονατίσουν» θα είναι οι ενημερωτικοί σταθμοί και λόγω μεγαλύτερων εξόδων προγράμματος και προσωπικού σε σχέση με τους μουσικούς σταθμούς και λόγω των γνωστών προστίμων που προβλέπει η ακριβοθώρητη δημοκρατία μας!.. Εξ’ άλλου ποτέ δεν της έλλειψαν αυτής οι πραιτοριανοί, για να υλοποιούν τα «μεγαλεπήβολα» σχέδιά της…
Αν πέσει και το τοπικό ραδιόφωνο, θα έχει πέσει και το τελευταίο οχυρό λαϊκής διείσδυσης, προκειμένου να ανασχεθεί η πορεία προς την εθνική εξαφάνιση την οποία ακολουθούμε.
Δεν θα σας αφήσουμε να μας καταπιείτε. Θα σας εκπλήξουμε! Ο ΔΑΒΙΔ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΓΟΛΙΑΘ. Την πιο καθοριστική.
Το IONION FM ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ. Και από εδώ και πέρα όχι μόνο θα απαντάει με μεγαλύτερους αγώνες στις προκλήσεις των πραιτοριανών, αλλά πολύ περισσότερο με μηνύσεις...
-Συνάδελφοι ραδιοφωνατζήδες ξυπνήστε! Έχετε χρέος να το κάνετε.
-Φίλοι μας ακροατές, σας θέλουμε στο πλευρό μας ακόμη πιο πολύ.
Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για το ενδιαφέρον του. Δεν θα σας προδώσουμε ΠΟΤΕ!
Δημήτρης Ι. Κολόκας
IONION FM