Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από σωματεία της Ηλείας έξω από την Βουλή



Ο Συλλογος Γουμεριωτων ΗΛΕΙΑΣ << Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ >> προσκαλεί τα Σωματεία τους Συλλόγους των ΗΛΕΙΩΝ καθώς και όλους τους ΗΛΕΙΟΥΣ που διαμένουν στην ΑΘΗΝΑ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στις 2 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ωρα 17.00 μ.μ. !!
Η συγκεντρωση θα ειναι διαμαρτυρια για την κοροίδια σε βαρος ολων των ΗΛΕΙΩΝ απο την Κυβερνηση απο τα κομματα εξουσιας, για τον νεο ΕΘΝΙΚΟ δρομο Πατρα - Πυργου - Τσακωνα ( Ολυμπια οδος ) που συνεχως δημοπρατειται χρονια τωρα και ποτε δεν ξεκιναει!
Επιτελους σεβασμο στους 300.000 χιλιαδες ΗΛΕΙΟΥΣ πανω απο 100.000 χιλιαδες κατοικοι στην Αθηνα, εχουν αφησει χωρις εργα υποδομης την Ολυμπιακη γη, με συνεπεια ο ποιο πλουσιος Νομος να ειναι τελευταιος σε αναπτυξη!!
Η γη με το ισχυρότερο όνομα στον κόσμο το << Ιερό της Ολυμπίας ), με αρχαία Ηλιδα, Επικούρειο Απόλλωνα, με 6 ποτάμια, με πάνω από 100 καταρράκτες, με το μεγαλύτερο δρυοδάσος, με πάνω απο 450 χλμ μονοπάτια και πεζοπορικές, ορειβατικες, διαδρομές, με πέντε ιαματικές πηγές λουτροπόλεις, με πάνω απο 100 χλμ πανέμορφες παραλίες, με δύο λιμάνια τα μεγαλύτερα της Ελλαδας, με δυο τεχνιτές λίμνες, το μεγαλύτερο κάμπο στην Ελλάδα, με δεκαδες εργοστάσια τυποποιησης, αγροτικων προίοντων, με δρόμους καρμαγκιόλες με καθημερινά θανατηφόρα ατυχήματα !!
Οι νέοι μας λόγω έλειψης υποδομών μένουν άνεργοι και ξενιτεύοντε για το μεροκάματο !!
ΟΧΙ αλλα εκατονταδες θανατηφορα ατυχηματα, ΟΧΙ αλλους χιλιαδες τραυματισμους καθε χρονο, στο δρομο Πατρα - Πυργο - Τσακωνα, !!
Κανενας ΗΛΕΙΟΣ να μη λειπει που σεβετε τον εαυτο του!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου